In 2007 rondde ik de opleiding tot docent euritmie, Bachelor HBO, af in Den Haag. Een half jaar werkte ik als inval euritmiedocent aan een vrije school. De opleiding tot euritmietherapeut volgde ik aan de Alanus Hochschule bij Bonn, Master of Arts. Stages liep ik in Nederland bij een vrije school en een therapeuticum. Vervolgens werkte ik 6 maanden aan de Ita Wegmankliniek in Arlesheim, Zwitserland. Sinds 2010 werk ik met veel plezier bij ´t Waag. Ook werk ik sinds 2014 op de Lievegoed Hoge Born. Daarnaast heb ik een eigen praktijk in Den Haag.

Zo betrokken met mensen werken én dagelijks euritmie doen geven mij veel vreugde. Zowel de euritmie als de antroposofie bieden een grote rijkdom waar ik me graag door laat inspireren. Ik probeer waar mogelijk beleefbaar te maken hoe lichamelijke klachten met zielsmatige belevingen samenhangen. Daarbij vind ik het belangrijk om aardend te werken, opdat het lichaam steeds meer voor de persoon beschikbaar komt. Ik werk graag met alle leeftijden, meestal vanaf plm. 5 jaar tot in de 90. Voor verschillende leeftijden zijn er specifieke oefeningen, net zoals voor specifieke klachten.

Ook ben ik geïnspireerd door Padwerk, een eigentijdse vorm van persoonlijk ontwikkeling. In 1997 rondde ik de opleiding aan de School voor Padwerk af en deed daarna de VO. In Den Haag geef ik een doorgaande groep Padwerk, en individuele sessies. Ook in het Padwerk staat de verbinding tussen lichaam, ziel en geest centraal.

Daarvóór studeerde ik Bedrijfssociologie en ook Sociale Driegeleding en heb met deze inzichten binnen een paar initiatieven kunnen werken.