Disclaimer

Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
De op deze website getoonde informatie wordt door Therapeuticum ‘t Waag met veel zorg en aandacht samengesteld. Het is mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Tariefswijzigingen zijn uitdrukkelijk voorbehouden. Therapeuticum ‘t Waag aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Therapeuticum ‘t Waag behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of het onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren en te wijzigen.

De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een van onze behandelaren, maar is slechts een bron van algemene informatie.

Copyright

Het ontwerp van deze website en teksten, woord- en beeldmerken zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn intellectueel eigendom van Therapeuticum ‘t Waag. Het is niet toegestaan om de website of een gedeelte openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Therapeuticum ‘t Waag.

Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Sanne Schuurman en David van der Stel.