Schermafbeelding 2018-10-19 om 09.42.12

Jennette Roozeboom | Vaktherapeute Muziek

Cadenza – Muziektherapie Plus

Muziektherapie voor vrouwen die leven met trauma als gevolg van seksueel misbruik en/of huiselijk geweld.

Onderwerpen als trauma, seksueel misbruik en/of huiselijk geweld zijn vaak moeilijk of onmogelijk om over te praten. Weet, dat dit in mijn therapie niet hoeft. Het mag, maar het is geen voorwaarde om in therapie te gaan. Uit eigen ervaring weet ik ook hoe moeilijk het is om over deze dingen te praten, ik begrijp je en heb geen uitleg nodig. Daar waar woorden vaak tekort schieten of er geen woorden meer zijn, is de muziek. Muziek is als het gesproken woord, muziek is ons communicatiemiddel. Het laat je stilstaan bij je eigen gevoel. Alles mag er zijn, alles is oké.

Door middel van verschillende muzikale oefeningen op verschillende instrumenten gaan we leren om weer te voelen en op zoek naar veiligheid en rust in jezelf. Schaamte gaan we vervangen door vertrouwen in het leven te krijgen. Op zoek naar vreugde in het leven in plaats van het gevoel niets te kunnen. Samen gaan we op zoek naar jouw sterke IK wat de plaats in gaat nemen van een mogelijk gevoel van zelfverachting of suïcideneiging.

Ik heb me gespecialiseerd in vrouwen zoals jij: moedige en dappere vrouwen die de stap hebben gezet om hulp te zoeken.

Ik wil me hard maken voor vrouwen zoals jij. Jou een kans geven om te kunnen dealen met al je trauma’s, triggers en herinneringen.

Weet dat je weer dirigent kunt worden over je eigen leven. Zodat je jouw muziek kunt laten klinken, muziek die jaren verstomd is geweest, maar nu gehoord mag worden.

Wil je meer informatie?

Kijk op mijn site | CadenzaMuziek
Mailadres | vrouwen@CadenzaMuziek.nl
Telefoonnummer | 06 25 21 06 58
Praktijkadres |  Laarweg 9,  6721DA  Bennekom

Welkom!

Ik ben aangesloten bij NVKT