maatregelen door coronavirus

Coronavirus

 Voorlopig nemen wij een aantal maatregelen in acht.

Dat betekent dat een aantal zaken anders gaat dan u bij ons gewend bent.

  • Wanneer u zich ziek voelt, hoest, niest, diarree, verhoging en/of koorts heeft, een huisgenoot heeft die deze verschijnselen heeft of wanneer u iemand bezocht heeft die ziek is of blijkt te zijn, vragen wij u niet te komen. Het spreekt voor zich dat wij zelf bij eenzelfde verschijnselen of omstandigheden thuis blijven.
  • Wilt u uw handen desinfecteren bij binnenkomst? Bij de ingang vindt u desinfectiemiddel.
  • De parkeerkaarten liggen op de plank in de gang, boven de kapstok.
  • We vragen u maximaal 5 minuten voor aanvang van de behandeling aanwezig te zijn, en meteen na afloop van behandeling en naliggen weer te vertrekken.  Er zal geen thee en koffie zijn, dus wilt u uw eigen drinken meenemen indien nodig?
  • Wij hebben ons werkrooster aangepast, zodat de gemeenschappelijke ruimtes, de wachtkamer en de gang, zo rustig mogelijk blijven.
  • Patiënten voor de haptotherapie wordt gevraagd op alle dagen m.u.v. woensdags, op de eerste verdieping in de grote ruimte aldaar te wachten.
  • We nemen de behandelbank, de stoel, de deurkrukken na elke behandeling af.
  • We willen u vragen alleen van het toilet gebruik te maken als het echt nodig is. Als u dat doet, doorspoelen graag met het deksel gesloten. Wilt u nadien de deurklink, de kraan en de toiletbril afnemen met een keukenpapier met het schoonmaakmiddel dat klaar staat? Het keukenpapier graag in de prullenbak gooien, niet in het toilet i.v.m. verstopping. In het toilet vindt u papier om uw handen te drogen.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Fysiotherapie

  • Uw lakens en handdoeken kunnen voorlopig niet meer in de kasten in de praktijk blijven. Wij vragen u deze bij elke behandeling mee te nemen. Bovendien wordt u verzocht een extra kussensloop mee te nemen.
  • Wanneer u COVID19 hebt doorgemaakt en nog ernstige klachten heeft verwijzen wij u door naar een gespecialiseerde long- en/of hartfysiotherapeut.

Euritmietherapie

We houden tijdens de behandeling een grotere afstand dan 1,5 meter in acht en de planning is zo ruim dat de patiënten elkaar niet zullen ontmoeten in de wachtkamer.
Renata de Zwaan is afwezig tot woensdag 30 september.

Haptotherapie

Als u een hulpvraag heeft neemt u contact op met Petra Terpstra. Telefoonnummer 06 36 18 10 47 of per mail
info@haptotherapie-terpstra.nl

Consultatief arts

Margaret Vink werkt twee dinsdagen per maand. Neem voor een afspraak contact met haar op telefoonnummer 0575 574466 of per mail info@margaretvink.nl