Antroposofische huisarts

De situatie is zo dat er in Wageningen een antroposofisch arts was, echter na zijn pensionering is de praktijk overgenomen door een niet antroposofisch arts. Ook in Ede is er geen antroposofisch arts meer.

Al lange tijd wordt er in Ede en Wageningen gezocht naar een antroposofische huisarts. Tot op heden is er nog niemand gevonden. We hebben een tijdje een aanmeldknop gehad op de website om te peilen hoeveel geïnteresseerden er zijn voor een antroposofisch huisarts in Wageningen. Daar zijn veel reacties op gekomen, ongeveer honderd potentiële patiënten. Dat geeft aan dat er behoefte is.

Op de opleiding tot antroposofisch huisarts wordt geweten dat er in Wageningen en Ede een grote vraag is naar een eigen antroposofisch huisarts. Er staat ook een advertentie op de site van de vereniging voor antroposofisch artsen (NVAA).

Mocht u iemand weten of zich geroepen voelen om een kerngroepje te vormen die dit nog verder onderzoekt dan zouden wij daar heel erg blij mee zijn. U kunt altijd contact opnemen met ‘t Waag.