Gezonder en wijzer door contact met de diepere lagen in jezelf

Het tekenen, schilderen en boetseren in de kunstzinnige therapie beeldend werkt als een spiegel.In het werken met verf, klei, potloden, pastelkrijt et cetera, zie je je eigen manieren van doen en laten én kom je in contact met diepere lagen in jezelf. Dat gaat vanzelf, daar hoef je niets speciaals voor te doen. Alleen spelen met de kleuren of de klei en het werken aan eenvoudige opdrachten.

Je werkt aan het contact met je eigen innerlijke wijsheid en wat die jou wil vertellen. Jouw kunstzinnig werk vertelt precies wat jij nodig hebt. En ik help je om die boodschappen te leren zien en te vertalen naar je dagelijks leven, zodat jij meer balans en gezondheid in je leven kunt brengen.

Een individueel traject kunstzinnige therapie wordt altijd afgestemd op jouw persoonlijke vraag of probleem. Of die vraag nu van lichamelijke of psychische aard is. Vaak komen daar thema’s of vragen bij die door het kunstzinnig werken uit de diepten van je ziel omhoog borrelen.

Door te luisteren naar jezelf en te kijken naar wat het kunstzinnig werk jou wil vertellen, werk je aan het versterken van je gezondheid. Je komt meer in balans en zult meer rust en ruimte in jezelf en je dagelijks leven ervaren.