Monique du Pau, homeopaat te consulteren in ‘t Waag

U kunt in ’t Waag een afspraak maken voor een homeopathisch consult. Monique du Pau stelt zich aan u voor:

Ik ben Monique du Pau en sinds 2005 klassiek homeopaat, eerst voor dieren en daarna ook voor mensen. Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij de School voor Homeopathie in Amersfoort. In 2015/2016 heb ik de opleiding Medische Basiskennis voltooid, waardoor mijn medische kennis op niveau is en ik voldoe aan de eisen van de Zorgverzekeraars, zodat u bij een aanvullende verzekering een vergoeding ontvangt.

Ieder mens is anders en bij ieder mens en iedere klacht past een specifiek homeopathisch middel. Dat maakt het voor mij zo boeiend; om telkens weer andere mensen te spreken, andere verhalen te horen en voor iedereen een middel te selecteren wat hem of haar beter maakt. Vaak zie ik dat homeopathie meer doet dan alleen de klacht verbeteren. Het zorgt voor meer energie, kinderen zitten beter in hun vel en andere klachten waar je minder last van had maar die er toch waren, verdwijnen vaak mee.

Voor wie?
Homeopathie is er voor iedereen die beter wil worden zonder schadelijke bijwerkingen, door het zelfgenezend vermogen te stimuleren. Met een passend homeopathisch middel wordt dit in werking gezet en verdwijnen of verminderen klachten.

Homeopathie werkt bij klachten die langer bestaan, zoals migraine, slecht slapen, problemen met maag/darmen, angsten en onzekerheden. Maar ook bij klachten die er nog maar net zijn werkt het vaak snel en efficiënt. Denk aan klachten tijdens en na de zwangerschap, oorontstekingen, kinkhoest.

Om te weten welk middel u helpt ga ik in het eerste consult uitgebreid in op de klacht, maar ook op de dingen die het beter of juist erger maken, de oorzaak, uw verdere gezondheid, eten, slapen etc. Het homeopathisch middel moet als een blauwdruk passen op uw klacht en het verhaal er omheen en werkt dan het beste.

Veel meer informatie en ervaringen vindt u op mijn website: www.homeopathie-dupau.nl.

Praktische informatie
Omdat ik veel wil weten over u en uw klacht neem ik ruim de tijd. Een eerste afspraak duurt één tot anderhalf uur. Na zes weken wil ik u graag terugzien om te evalueren hoe het middel heeft gewerkt en of er nog verdere afspraken nodig zijn. Een vervolgafspraak duurt ongeveer drie kwartier. Consulten zijn op afspraak. U kunt hiervoor bellen of mailen: info@mdupau.nl of 06-30651623.

Naast de praktijk in Wageningen kunt u in Lunteren terecht. Hier behandel ik ook dieren homeopathisch.