Consultatief Antroposofisch Arts in ‘t Waag, elke 2e en 4e dinsdag van de maand

Margaret Vink is in ‘t Waag werkzaam als antroposofisch consultatief arts. Al veel mensen hebben de weg naar haar gevonden.

Margaret werkt op de tweede en vierde dinsdagochtend van de maand!

Graag wil ik u laten weten dat ik in het therapeuticum ’t Waag praktijk houdt als consultatief antroposofisch arts. Ik zal telkens de ochtend van de tweede en de vierde dinsdag in de maand beschikbaar zijn voor consulten.

Een consultatief arts kan worden geraadpleegd als u een klacht diepgaander wil bespreken en graag een antroposofische behandeling wil hiervoor. Het gaat dan vooral om chronische klachten of om het gebruik van antroposofische medicijnen bij ziekten als kanker en de begeleiding daarvan. Voor een eerste consult wordt een uur ingepland wat fijn is omdat de klachten en de voorgeschiedenis dan veel aandacht kunnen krijgen. De consulten worden vergoed uit de aanvullende verzekering. U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig.
Ik begeleid ook kinderen die om welke reden dan ook niet gedijen of als er bij hen sprake is van onbegrepen angsten of stemmingsstoornissen.
Behalve antroposofisch arts ben ik opgeleid als homeopathisch arts en arts voor natuurgeneeskunde (natuurarts).

Ik woon in Zutphen en ben daar ook als consultatief antroposofisch arts verbonden aan het therapeuticum De Rozenhof. Daarnaast werk ik met veel plezier in een verpleeghuis in Lochem. Daar gebruik ik de gewone, reguliere geneeskunde en zie daar ook goede resultaten van. Ik hecht er aan beide geneeswijzen naast elkaar te gebruiken. Als consultatief werkend arts zal ik echter alleen antroposofische medicatie voorschrijven.

Telefonisch ben ik te bereiken op nummer 0575-574466.
Ik verwijs u ook graag naar mijn website www.margaretvink.nl

Mogelijk tot ziens in ’t Waag.
Met vriendelijke groet,
Margaret Vink